4 annosta, valmistelu 30-60 min
1 rs (500 g) broilerin fileepihvejä, maustamaton
2-3 rkl voita
1 (100 g) sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 tl inkivääritahnaa
2 tl garam masala-mausteseosta
1 tl juustokuminaa
1 prk paseerattua tomaattia
3 rkl tomaattipyreetä
½-1 kuivattu chilipalko
¾ tl suolaa
ripaus sokeria
1 prk ruokakermaa
Kuutioi broilerit ja ruskista ne voissa paistokasarissa. Siirrä lautaselle odottamaan.
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuli ja valkosipuli voissa. Lisää inkivääritahna, garam masala ja juustokumina. Kääntele vielä hetki.
Lisää kasariin paseerattu tomaatti ja tomaattipyree, murennettu chili, suola ja sokeri. Sekoita tasaiseksi ja kuumenna kiehumispisteeseen. Lisää kastikkeeseen broilerit ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia.
Lisää lopuksi kastikkeeseen ruokakerma. Kuumenna vielä kiehuvaksi.
Tarjoa basmatiriisin ja naan-leivän kanssa.
— Lähde: Ruoka Pirkka syyskuu 2013