6 kpl, valmistus 30-60 minuuttia
2 dl turkkilaista jogurttia
½ dl vettä
1 ps (11 g) kuivahiivaa
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
1 kananmuna
3 rkl oliiviöljyä
n. 6 dl vehnäjauhoja
Voiteluun oliiviöljyä
Kuumenna jogurtti ja vesi noin 42 asteiseksi. Lisää muut aineet ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Alusta jauhot taikinaan vähitellen. Taikina saa jäädä pehmeäksi. Peitä liinalla ja anna kohota lähes kaksinkertaiseksi, noin 20 minuuttia.
Jaa taikina 6 osaan ja taputtele palat noin 1 cm:n paksuiksiksi leipäsiksi jauhoja apuna käyttäen. Voitele leivät oliiviöljyllä. Paista kuumalla muurinpohjapannulla, grillissä tai liedellä paistinpannulla noin 3 minuuttia/puoli.
Ravintosisältö / annos (105 g): energiaa 340 kcal; proteiinia 9g; hiilihydraatteja 41g; rasvaa 14g
— Lähde Pirkka reseptit https://www.k-ruoka.fi/reseptit/grillatut-jogurttileivat