0

24 kuppikakulle

115 g tuorejuustoa
5 rkl voita
⅔ kuppia ruskeaa sokeria
1 tl vaniljaa
2 rkl maitoa
½ kuppia jauhoja
3 kuppia tomusokeria
⅔ kuppia pieniä suklaapalasia

0

2½ kuppia sokeria
6 kananmuna valkuaista
½ kuppia vettä
½ tl viinikiveä (cream of tartar)
1 rkl vaniljaa

0

75 g voita
175 g tomusokeria 
1 rkl maitoa

0

250 g suolatonta voita
125 ml maitoa tai vettä
¼ tl suolaa
1-2 pkt tomusokeria

0

120 ml margariinia (high ratio shortening)
525 g tomusokeria
75 ml vettä
½ tl suolaa
1 tl vaniljaesanssia
½ tl manteliesanssia
¼ tl voiesanssia

0

1½ dl vaaleaa mehua
1 rkl perunajauhoja tai maissijauhoja
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
100 g margariinia

0

100 g valkosuklaata
2 dl kermaa

0

80 g jauhoja
400 ml maitoa
225g voita
190 g margariinia (high ratio shortening)
400 g sokeria

0

225 g tuorejuustoa
225 g mascarpone-juustoa
1 tl vaniljasokeria
115 g tomusokeria
350 ml kermaa

0

225 g tuorejuustoa
50 g voita
30 g smetanaa tai ranskankermaa (rasvapitoisuus 10-20%)
2 tl vaniljaesanssia
650 g tomusokeria

0

Joskus voisi kokeilla kakun väliin tällaistakin:

325 g marshmallow creme (esim. marshmallow fluff)
300 g sokeria
150 ml kondensoitua maitoa
50 g voita
¼ tl suolaa
500 g tummaa suklaata
1 tl vaniljaesanssia
125 ml kuumaa vettä

0

Seuraavalla ohjeella valmistat 500 g kreemiä.

4 suuren munan valkuaista
250 g hienoa sokeria
250 g suolatonta voita
muutama tippa vaniljaesanssia

0

Sokerimassaa (sugarpaste, also called as rolled fondant) käytetään kakkujen ja kakkulevyjen kuorrutukseen.

Seuraavalla ohjeella tulee 1 kg sokerimassaa.

60 ml kylmää vettä
20 ml jauhemaista liivatetta
125 ml nestemäistä glukoosia
15 ml glyseriiniä
1 kg tomusokeria

0

MMF (marshmallow fondant), eli vaahtokarkkifondantti
455 g valkoisia vaahtokarkkeja 
30 ml (2 rkl) vettä
900 g tomusokeria
2 tl vaniljaesanssia (tai jotain muuta makuesanssia)

0

4½ dl mehua
3 rkl perunajauhoja tai maissijauhoja
6 rkl sokeria
3 tl vaniljasokeria
300 g voita tai margariinia

0

Diplomaattikreemi säilyttää muotonsa paremmin tavalliseen kermavaahtoon verrattuna pursotettaessa.

Diplomaattikreemi
¾ dl vaniljakreemijauhetta
2 dl vettä
5 dl kermaa