0

4 - 6 hengelle lisukkeeksi

1 kukkakaali
1-2 vihreää chiliä (voi jättää pois)
 2 rkl kasviöljyä
1 tl juustokuminansiemeniä
2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
½ tl kurkumaa
1 tl chilijauhetta
suolaa
1 dl vettä
1 tl garam masalaa
1 rkl tuoretta korianteria silputtuna

Paloittele kukkakaali kukintojen kokoisiksi lohkoiksi. Jos käytät vihreää chiliä, poista siitä kanta ja siemenet ja hienonna malto.

Kuumenna öljy kattilassa kohtalaisella lämmöllä. Ruskista juustokuminansiemenet ja inkivääri. Lisää kurkuma, chilijauhe, suola ja halutessasi chilisilppu.

Pyörittele seosta hetkinen lämmössä. Sekoita joukkoon kukkakaali, lisää vesi ja anna kypsyä sen verran, ettei kaali pehmene liikaa vaan pysyy kiinteänä - enintään kymmenen minuuttia. Hämmennä lopussa, ettei ruoka tartu pohjaan. Kääntele sekaan garam masala.

Viimeistele ruoka korianterisilpulla.