Sivusto on muistikirja itselleni. Kerään tänne kaiken lähinnä leipomiseen liittyvän, johon haluan voida palata myöhemmin. Mikäli artikkelin yhteydestä löytyy kuva tai omat kommentit-osio, olen testannut ohjeen itse. Kommenttisi ovat erittäin arvokkaita, etenkin, mikäli testaat ohjetta, mitä en ole itse vielä ehtinyt testaamaan!

Mansikkakakku näyttää parhaalta, kun käytettävissä on tuoreita mansikoita

Mansikkakakku

Kuorrutuksena vadelmakuppikakuissa on kaulittava valkosuklaakuorrutus

Kuppikakkuja

Sokerimassalla saa aikaan näyttäviä kakkuja

Kakku

Myös pakastetuilla vadelmilla saa näyttävän kakun

Vadelmakakku

Maitosuklaan makuinen hyydykekakku

Hyydykekakku

1
+1

2-3 omenaa
2 punasipulia
1½ dl pähkinäsekoitusta
manchego-juustoa
cosmopolitan- ja rucola-salaattia 
viinisuolaheinää

Pinnalle
suolaa
mustapippuria
öljyä
balsamikastiketta

Viipaloi omenat kuorineen ja poista siemenet. Pyöräytä omenat öljyssä ja levitä pellille. Paista 200° n. 15 minuuttia.

Kuori ja lohko punasipulit ja kuullota ne voissa pehmeäksi. Paahda pähkinäsekoitus pannulla ja höylää manchego-juustosta lastuja.

Revi pussillinen cosmopolitan-salaattia ja rucolaa sekä villisuolaheinää tarjoiluastiaan. Mausta öljyllä, suolalla ja pippurilla. Lisää kaikki ainekset ja valita päälle balsamikastiketta.

Kakkuja

Ruokaa

Hyydykekakkuja

Makeaa

Leipää

Juomia