0

4 annosta, valmistelu alle 30 minuuttia

4 (n. 500 g) nektariinia
1-2 tl rypsiöljyä
1 ruukku viinisuolaheinää
1 rs (70 g) babypinaattia
½ ruukkua rakuunaa
n. ½ ps (á 125 g) pekaanipähkinöitä
½ pkt (200 g) fetajuustoa

Kastike
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamikastiketta
suolaa
mustapippuria

Pese nektariinit ja halkaise ne. Poista kivet ja sivele puolikkaat kevyesti öljyllä. Grillaa nektariinin puolikkaat grillissä pehmeiksi.

Pese ja kuivaa viinisuolaheinä ja babypinaatti. Paahda pekaanipähkinät pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Murenna fetajuusto valmiiksi ja sekoita kastikkeen aineet keskenään.

Kokoa salaatti levittämällä tarjoilulautaselle biinisuolaheinä ja babypinaatti. Valuta päälle puolet kastikkeesta. Nosta salaattiin grillatut nektariinin puolikkaat. Lisää loput kastikkeesta ja riputtele päälle murennettu fetajuusto sekä paahdetut pähkinät.

Ravintosisältö / annos (n. 190 g): energiaa 210kcal; proteiinia 6g; hiilihydraattia 6g, rasvaa 17 g

Lähde: mukaillen Ruoka Pirkka 6-7/2014