0

4 annosta, valmistus alle 30 minuuttia
n. 7 dl (300 g) farfallepastaa
1 iso (120 g) sipuli
1 rkl öljyä
1 tlk (390 g) valkosipuli-tomaattimurskaa
½-1 dl vettä
1 rkl juoksevaa hunajaa
2 tl oreganoa
mustapippuria
½ prk (à 366 g) salaattijuustokuutioita suolavedessä
¾ dl salaattisiemensekoitusta
½ rs (à 250 g) kirsikkatomaatteja
rucolaa
Lisäksi parmesaania

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä ja kaada joukkoon tomaattimurska. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada kastikkeen joukkoon. Keitä pari minuuttia. Mausta hunajalla, oreganolla ja pippurilla.

Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Lisää valutetut salaattijuustokuutiot, (paahdetut) siemenet, puolitetut kirsikkatomaatit ja rucola. Tarjoa lisäksi raastettua parmesaania.

Ravintosisältö / 100g: energiaa 202 kcal; proteiinia 6,93g; hiilihydraatteja 27,7g; rasvaa 6,86g

— Lähde Pirkka reseptit https://www.k-ruoka.fi/reseptit/nopea-tomaatti-fetapasta