Taiteellinen puoli taitaa herätä talviunilta - tai jotain. Kamala hinku saada tehdä PAAALJON kakkuja. Että saa oppia ja harjoitella, ja tulla taitavaksi.
Pohja 6 munan kakkupohja. Kostutuksena maitoa ja vaniljajauhetta. Väliin vaaleanpunaiseksi värjättyä diplomaattikreemiä ja mansikoita. Päällä suklaaganache tummasta suklaasta, ja kuorrutus valkoisesta diplomaattikreemistä.
Diplomaattikreemi
¾ dl vaniljakreemijauhetta
2 dl vettä
5 dl kermaa
Valmista vaniljakreemi vatkaamalla vaniljakreemijauhe ja vesi. Anna kreemin olla jääkaapissa sen aikaa, kun vatkaat kermavaahdon. Sekoita vaahdot.
Tumma suklaaganache
130 g tummaa suklaata
1 dl kermaa
Sulata suklaa vesihauteessa. Lämmitä kerma, mutta älä kiehuta sitä. Sekoita suklaa ja kerma. Jäähdytä hiukan.
Omat huomiot
Diplomaattikreemi pysyy hyvin kasassa vaikka tekisi paksummankin täytteen, eikä ole myöskään liian makea. Helppo pursottaa, tosin pitänee sijoittaa kunnon tylliin ja ostaa useampia Wiltonin tyllia. Jälki on takuuvarmasti parempaa. Kakku maistui, pohja oli oikein hyvin onnistunut.