Resepti napattu täältä.
200 g digestive-keksejä
75 g suolatonta voita
400 g tuorejuustoa
2½ dl maitorahkaa (10%)
1 dl sokeria
100 g valkosuklaata
3 munaa
4 dl ranskankermaa
1 vaniljatanko
50 g valkosuklaata
1 rasia mansikoita
Tee pohja yhdistämällä murskatut keksit ja pehmeä voi tai voisula ja painele vuoan pohjalle. Paista pohjaa 175 asteessa 10 minuuttia.
Sulata valkosuklaa mikrossa.
Sekoita keskenään tuorejuusto, rahka ja sokeri. Lisää sulatettu valkosuklaa, ja munat yksitellen.
Lisää täyte pohjan päälle ja paista 125 asteessa 30 minuuttia. Jäähdytä, leikkaa kylmänä annospaloiksi.
Sekoita vaniljatangon siemenet ranskankerman kanssa ja levitä kakun päälle. Puolita mansikat, hienonna mintunlehtiä suikaleiksi ja pyörittele mansikoiden kanssa. Nostele mansikoita ja raastettua valkosuklaata kakun päälle.