0

Royal Icing with Meringue Powder
50 g marenkijauhetta
½ tl sitruunan mehua
160 ml vettä
1.4 kg tomusokeria
1 tl gum arabic

0

Pursotusgeeli on läpinäkyvää geeliä jolla voi kiinnittää sokeritahnakoristeita esimerkiksi pikkuleipiin.

30 ml jauhemaista liivatetta
30 ml kylmää vettä
500 ml vaaleaa siirappia

0

Tällä ohjeella voit tehdä pieniin koristepursotuksiin ihanteellista massaa.

90 g munan valkuaisia (~3)
455 g tomusokeria
5-7 tippaa sitruunan mehua

0

Pastillage on sokeripohjainen tahna, jota käytetään koristeiden luomisessa.

Seuraavalla ohjeella teet 350 g tahnaa.

1 munanvalkuainen
300 g tomusokeria
10 ml CMC-jauhetta

0

Alla nopeasti valmistettavan pikeerin (royal icing) ohje. 

1 suuri munan valkuainen
250 g tomusokeria

0

Muotoilumassasta voidaan luoda koristeita kakkujen päälle. Massa kuivuu kovemmaksi, kuin sokerimassa.

Seuraavalla ohjeella tulee 225g muotoilumassaa.

225 g sokerimassaa
5 ml CMC-jauhetta (esim. täällä tai täällä)

0

Kukkamassaa (flower paste) käytetään tehtäessä kukkakoristeita.

Seuraavalla ohjeella valmistat 500 g tahnaa.

500 g tomusokeria
15 ml CMC-jauhetta
25 ml kylmää vettä
10 ml jauhemaista liivatetta
10 ml nestemäistä glukoosia
15 ml margariinia
1 munanvalkuainen

0

Keräsin tähän linkkejä marsipaanikoristeluun ohjeineen. Vähän niinkuin muistilistaksi