0

  

0

0

Päätin eilen tehdä jotain kivaa Tommille. Huomasin netissä mielenkiintoisen omenakimara-ohjeen:

1 pkt voitaikinalevyjä

Hilloke:
4 omenaa
1 dl sokeria
1 dl vettä
1 tl kanelia

Kuorrutus:
1 pkt Flora Vanilla
3 tl vaniljakreemijauhe

0

Appelsiinimoussekakku Raidallinen tiramisujuustokakku Domino Amaretto-herkkukakku Suklaavaniljamalja Maitosuklaakakku Murumarjapaistos

Appelsiinimoussekakku

Pohja:
200 g LU Digestive- keksejä
100 g Marabou Tummaa suklaata sulatettuna

Täyte:
3 liivatelehteä
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 dl kevyt vispikermaa
1 appelsiinin raastettu kuori
2 tl vaniljasokeria
1 valkuainen
1 dl tuorepuristettua appelsiinimehua
koristeluun:
1 appelsiinia
n. 10 kpl LU Jaffa- keksejä
Marabou Tummaa suklaata rouhittuna

0

AP nakkelee välillä ihania reseptejä. Niinkuin tänäänkin. Tätä pitää kokeilla, kunhan tulee tilaisuus! Säilyy pakastimessa ohjeen mukaan yhden viikon.

(Huom. Kuva toimii linkkinä ohjeeseen)

0

Taiteellinen puoli taitaa herätä talviunilta - tai jotain. Kamala hinku saada tehdä PAAALJON kakkuja. Että saa oppia ja harjoitella, ja tulla taitavaksi.

0

 

       

0

Voi

  • 100 g = 3½ oz = 1 stick
  • 225 g = 8 oz = 1 cup
  • 25 g = 1 oz = 2 rkl
  • 15 g = ½ oz = 1 rkl

Hienosokeri

  • 200g = 7 oz = 1 cup
  • 25 g = 1 oz = 2 rkl

Tomusokeri

  • 115 g = 4 oz = 1 cup
1
+1

Iiron lempparia!

3-4 isoa omenaa
1½ tl vaniljasokeria 
2 tl kanelia
1½ dl fariinisokeria
5 dl kaurahiutaleita
150 g voita tai margariinia

0

Iiro näki lehdessä kuvan kakkutikkareista... Ajatus kakkutikkareista oli hautumassa jonkin aikaa, ja tänään olisi tarkoitus tehdä ensimmäinen kokeilu. Taikinaksi tein sydänsurujen kakusta puolikkaan.

0

Niinhän siinä sitten kävi, että kauppalistalta unohtui MarianneCrush, jotenka Mariannekakun tekeminen ei perjantaina oikein onnistunut ja piti turvautua suunnitelmaan B. Ei siellä kaupassa kyllä ollut Minttu-dominoitakaan, tai mitään muitakaan paitsi salmiakkimallia, joten ostin sitten jotain perus-vaniljatäytteisiä kaurakeksejä. Tein siis sitten Bailey's-kakun.

Pohja:
2 pss vaniljatäytteisiä kaurakeksejä
75g voita

Täyte:
1 prk vaahtoutuvaa Flora-vanillaa
1 prk mascarpone-juustoa
1 prk maitorahkaa
1 dl Bailey's likööriä
6 liivatelehteä
½ pss maustettua pikakahvijauhetta

0

Kun kakuttaa, niin kakuttaa.

Pohja:
1 pkt Digestive-keksejä
125 g margariinia

Täyte:
1 prk Flora Vanilla 9%
1 prk maitorahkaa
1 prk Hovi appelsiini-tuorejuustoa
5 liivatelehteä
½ dl Hermesetas-makeutusjauhetta

Kiille:
3½ dl appelsiinimehua
3½ tl liivatejauhetta
½ dl Hermesetar-makeutusjauhetta

0

2 levyä valmista, sulatettua voitaikinaa

Täyte
375 ml maitoa
375 ml kermaa
600 g suolatonta voita
2 tl vaniljauutetta
150 g tomusokeria
50 g maissijauhoja
125 ml vettä
6 munankeltuaista

Päälle
tomusokeria

1
+1

20 palaa, valmistelu yli 60 minuuttia
200 g margariinia
2½ dl sokeria
3 isoa kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
½ dl tummaa kaakaojauhetta
(1 tl appelsiinin tai sitruunan raastettua kuorta)