0

12 kuppikakkua

1 kuppi mantelimaitoa, soijamaitoa tms
1 kuppi sokeria
⅓ kuppia oliiviöljyä
1 rkl omenaviinietikkaa
1 rkl vaniljaesanssia
½ tl manteliesanssia
1½ kuppia vehnäjauhoja
⅓ kuppia kaakaojauhetta
1 tl ruokasoodaa
¾ tl suolaa

Kuorrute
½ kuppia maidotonta kasvismargariinia
3 kuppia tomusokeria
½ tl suolaa
1 tl manteliesanssia tms
1½-2 rkl soijamaitoa tms

Sekoita maito, öljy, sokeri, viinietikka, vanilja, manteliesanssi. Vatkaa keskinopeudella muutama minuutti.

Yhdistä kuivat aineet. Sekoita kuivat aineet märkiin aineisiin, sekoita.

Paista 175 asteessa n. 22 minuuttia.

Vaahdota margariini. Lisää maito, esanssi aj suola. Sekoita. Lisää vähitellen tomusokeri. Vaahdota 5-10 minuuttia, kunnes seos on kuohkeaa.

— Lähde http://ohsheglows.com/2011/03/08/vegan-chocolate-cupcakes-with-vanilla-almond-frosting-and-raspberry-glaze/