0

27 kuppikakkua

3 dl paksua soijajogurttia (tai turkkilaista jogurttia)
3 dl sokeria
1½ dl kaura- tai soijamaitoa (tai maitoa)
150 g sulatettua maidotonta margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2½ tl leivinjauhetta
1 sitruunan raastettu kuori
2 tl vaniljasokeria

Kuorrutus:
200 g soijatuorejuustoa (tai maustamatonta tuorejuustoa)
125 g maidotonta margariinia
3½ dl tomusokeria
sitruunamehua

Vatkaa sokeri ja jogurtti. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhoseos sekä muut ainekset sokeri-jogurttiseokseen ja sekoita tasaiseksi.

Paista 200 asteessa n. 16 minuuttia.

Sekoita rasva ja tuorejuusto. Lisää loraus sitruunamehua sekä tomusokeria pienissä erissä, kunnes kuorrutus on rakenteeltaan sopivaa. Nostele kuorrutusta lusikalla kuppikakkujen päälle ja tasoite veitsellä. Koristele.

— Lähde: http://kokatessaroiskuu.wordpress.com/2013/01/06/sitruunaiset-kuppikakut-ei-kananmunaa/