0

1 kuppi maidotonta kasvismargariinia
2 kuppia sokeria
½ kuppia maidotonta jogurttia
¼ kuppia omenasosetta
2 tl raastetta sitruunankuorta
1 tl vaniljaa
3½ kuppia jauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 kuppia vegaanista hapankermaa (smetanan tyylistä)

3 rkl maidotonta kasvismargariinia
2¼ kuppia sokeria
2 rkl sitruunan mehua
¾ tl vaniljaa
¼ tl raastettua sitruunan kuorta
1-2 rkl soijamaitoa tms

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää soijajogurtti ja omenasose. Lisää raastettu sirtuunankuori ja vanilja, sekoita hyvin.

Yhdistä kuivat aineet. Lisää kuivat aineet taikinaan vuorotellen hapankerman kanssa.

Paista 175 asteessa 25-30 minuuttia.

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää loput aineet ja vaahdota, kunnes kuorrute on sileää.

—Lähde  http://www.vegancupcakerecipes.com/lemon-cream-vegan-cupcake-recipe.php#.VETEEfkc6lY