0

Alkuperäinen ohje löytyypi täältä.

Ketsuppi:
2 dl ketsuppia
½ sipulia
3 kpl valkosipulinkynsiä
1 rl oliiviöljyä
½ tl cayennepippuria
¼ tl kanelia
½ tl paprikajauhetta
¼ tl ruskeaa sokeria
½ dl viinietikkaa
3 tl tomaattipyrettä

Majoneesi:
1 dl majoneesia
2 rkl sitruunamehua
1 rkl kurkkumehua
1 tl hunajaa

Valmista ensin ketsuppiseos. Hienonna sipuli ja valkosipulit mahdollisimman hienoksi. Mikäli sinulla on sauvasekoitin, voit jättää sipulin ja valkosipulin hienontamatta. Laita sipulit kulhoon ja lisää sekaan tomaattipyre ja viinietikka. Hienonna sauvasekoittimella ja lisää sekaan loput ainekset ja jatka hienontamista, kunnes tahna on tasaista.

Valmista majoneesiseos. Lisää majoneesin sekaan juokseva hunaja ja mehut. Sekoita.

Yhdistä ⅔ ketsuppiseosta ja ⅓ majoneesiseosta.